Sport overdag

Badmintonnen bij Sport overdag

In 1985 begon het allemaal. De geboorte van Sport Overdag. Het was met name voor de huisvrouw een ideale mogelijkheid, om de morgen lekker badmintonnend door te komen. Nog steeds is oprichtster Miny Kuntzelaers de stuwende kracht achter dit geheel.

Op dinsdag- en donderdagmorgen wordt aan mensen, die in de avonduren niet in de gelegenheid zijn of geen tijd hebben, de mogelijkheid geboden om badminton te spelen. De activiteiten starten ’s morgens om 9.00 uur in groepsverband, onder deskundige leiding van Miny Kuntzelaers. Onderling worden partijen gespeeld, veelal dubbelpartijen, om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen. Nieuwe leden, die nog geen ervaring hebben met badminton, krijgen training in techniek en spelregels. Na afloop is er altijd een gezellig samenzijn in de kantine van sporthal Gülick.


Wat houdt lidmaatschap van Sport overdag in?

Gezelligheid en versteviging van de onderlinge band staan hoog in het vaandel van “Sport Overdag”. Daarom worden er naast het badminton regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd zoals de kerstviering, lentetoernooi en de jaarlijkse fietstocht.

Gratis proefperiode

Mogelijkheid om vier keer gratis mee te doen voordat je lid wordt

2x per week badmintonnen

Sport overdag heeft twee trainingsochtenden

Spelen op jóuw niveau

Olympia heeft ruimte voor spelers van elk niveau, van beginners tot gevorderden

Spelen in groepsverband

Badminton is een individuele sport, maar er wordt gespeeld in groepsverband

Extra activiteiten

Jaarlijks vele activiteiten georganiseerd voor en door leden van Sport overdag

Speeltijden & groepen

Dinsdagochtend

Dinsdagochtend
9:15 – 10:45
Sporthal

Donderdagochtend

Donderdagochtend
9:15 – 10:45
Sporthal


Veel gestelde vragen (FAQ)

Je kunt een afspraak maken met de contactpersoon van Sport overdag, maar dit hoeft niet. Je kunt ook gewoon eens langskomen in de sporthal tijdens onze zaaluren.

Voor nieuwe leden zijn er in de sporthal oefenrackets beschikbaar. Als je lid wordt dien je wel zo snel mogelijk een eigen racket aan te schaffen. Shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Nee, dit is niet nodig. Er wordt altijd gezorgd dat er sparringspartners zijn om tegen te spelen, dus het is niet nodig om met een koppel of een groep te komen.

Share this post