Lidmaatschap

Badmintonnen bij BC Olympia '56

BC Olympia ’56 uit Tegelen (gemeente Venlo) is de grootste badmintonclub in Noord-Limburg. Wij bieden train- en speelmogelijkheden voor badmintonliefhebbers van elk niveau, van beginners tot (ver)gevorderden.

De vereniging wordt gerund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers die zowel op- als naast de baan jaarlijks vele activiteiten organiseren voor onze leden. Verder zijn wij een vereniging in klassieke zin, niet gericht op het maken van winst, maar juist om het badminton voor leden toegankelijk en betaalbaar te houden. Dat hier nog steeds grote behoefte aan is, wordt bevestigd door het feit dat vele enthousiaste spelers uit de hele regio al jaren de weg naar onze vereniging weten te vinden. Tevens zijn wij lid van BNL, de overkoepelende organisatie voor Badminton in Nederland.

Als je interesse hebt om te kijken of badminton iets voor jou is, ben je van harte uitgenodigd om eens langs te komen tijdens zaaluren.

Wat houdt Lidmaatschap in?

Gratis proefperiode

Mogelijkheid om vier keer gratis mee te doen voordat je lid wordt

2x per week badmintonnen

Olympia heeft twee trainingsavonden / -ochtenden

Spelen op jóuw niveau

Olympia heeft ruimte voor spelers van elk niveau, van recreanten tot 2e divisie landelijk

Trainen in groepsverband

Badminton is een individuele sport, maar er wordt gespeeld en getraind in groepsverband

Clubactiviteiten

Meedoen aan clubactiviteiten georganiseerd voor en door onze leden

Competitie & toernooien

Leden kunnen optioneel deelnemen aan competitie en toernooien

De afdelingen van BC Olympia '56

Onze club bestaat grofweg uit vier ‘afdelingen’, elk met hun eigen karakter en accent. Dit zijn de jeugdafdeling, de recreantengroep, Sport overdag en de selectie. Lees hieronder welke afdeling het beste bij jou past.

Jeugd

Olympia heeft een levendige jeugdafdeling. Onder leiding van ervaren jeugdtrainers en begeleiders krijgen onze spelers training in alle aspecten van het badminton.  Meer informatie over de jeugd

Herenteams

Olympia kent diverse herenteams. Deze groep spelers speelt samen wedstrijden en neemt ook deel aan de hoogste categorie van de herencompetitie.  Meer informatie over de herenteams

Selectie

Bij de wedstrijdselectie van Olympia wordt prestatief getraind o.l.v. onze hoofdtrainer. Vrijwel alle spelers spelen voor de club in de landelijke badmintoncompetitie. Meer informatie over de selectie

Recreanten

Olympia heeft een fanatieke recreantengroep die twee avonden in de week in wisselende samenstelling wedstrijden spelen. Geschikt voor spelers van elk niveau. Meer informatie over de recreanten

Sport overdag

Bij Sport overdag wordt door een grote, gezellige groep spelers ochtends gebadmintond. Tevens worden voor en door leden vele extra activiteiten georganiseerd. Meer informatie over sport overdag


Veel gestelde vragen (FAQ)

Je kunt een afspraak maken met de contactpersoon van de afdeling waar je wilt spelen, maar dit hoeft niet. Je kunt ook gewoon eens langskomen in de sporthal tijdens onze zaaluren.

Aanmelden kan via het hiervoor bestemde aanmeldformulier. Dit is hier te downloaden.

Afmelding kan uitsluitend schriftelijk bij onze penningmeester via het hiervoor bestemde afmeldformulier. Klik hier om dit te downloaden.

Voor nieuwe leden zijn er in de sporthal oefenrackets beschikbaar. Als je lid wordt dien je wel zo snel mogelijk een eigen racket aan te schaffen. Shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Er wordt altijd gezorgd dat er sparringspartners zijn om tegen te spelen, dus het is niet nodig om met een partner of groep te komen.

Share this post