Over het toernooi

Het Rabobank Venlo JM Gulicktoernooi is een jaarlijks door BC Olympia’56 georganiseerd badmintontoernooi gericht op gevorderde jeugdspelers. Tijdens dit evenement wordt er door talent uit binnen- en buitenland gestreden om de prijzen in de categoriën U11, U13, U15 en U17 in het enkel-, dubbel- en gemengddubbelspel. Bij ons toernooi kunnen punten worden verdiend voor zowel het Junior Master Circuit (JM-circuit) als het Jeugd Ranglijst Circuit Limburg (JRC). Alle wedstrijdinformatie zoals toernooischema’s, tijdsplanning, en actuele wijzigingen worden uitsluitend gepubliceerd via onze pagina op toernooi.nl.

Internationaal deelnemersveld

Het Gulicktoernooi vindt al sinds jaar en dag plaats in Sporthal Gulick te Tegelen (Limburg, Nederland). Mede door onze ligging in de grensregio zijn wij elk jaar verzekerd van een gevarieerd deelnemersveld met spelers uit verschillende landen. Dit biedt de spelers een mooie kans om internationale ervaring op te doen en zorgt bovendien elk jaar weer voor verrassende toernooiresultaten.

Organisatie en vrijwilligers

Het Gulicktoernooi wordt al meer dan 40 jaar georganiseerd door Badmintonclub Olympia’56. Dankzij de hulp van een enthousiast team van vrijwilligers zijn wij als organisatie in staat een kwalitatief hoogwaardig toernooi neer te zetten waar spelers, trainers en supporters elk jaar weer met veel plezier naar terugkomen. Om dit te waarborgen bieden wij ook naast de baan goede faciliteiten met onder andere een uitgebreide catering, gratis fysiotherapie en een badmintonshop met bespan-service. Naast het feit dat wij het als vereniging fantastisch vinden om een toernooi neer te zetten waar aanstormend badmintontalent zich met elkaar kan meten, willen we op deze manier ons steentje bijdragen aan de bevordering van de badmintonsport in onze regio.

Share this post